Rulldoktorn släpper förstärkningskit till lågprofilare!

Klaes “Rulldoktorn/Kebabdoktorn” Lindborg har under årens gång fixat och lagat med fiskerullar. Kanske främst gäddrullar där brukaren inte gillat o serva själv eller fiskat dem stenhårt och slitit ut eller förstört material och komponenter inuti rullen.

Herr doktor har ju varit borta från rampljuset en längre tid. Men han har inte legat på latsidan utan suttit ute i uppfinnarboden och snickrat på ett förstärkningskit för multirullar. Ett kit som verkligen ska få dem att palla trycket med det tyyyyngre fisket efter gädda.

Enligt Klaesens erfarenhet är det backspärren som ofta är för klen och ger upp/vika och/eller lagren som tar en tidig pension utan tankar på att bli fiskeverksamma framöver.

Så nu är själva förstärkningskitet uppfunnet vilket består i en extra backspärr som man kan lägga till den/de befintliga backspärren/arna. Klaes har samarbetat med I-Fish och deras nya rulle Alien. En rulle som idag ska vara ensam med trippla backspärrar.13141101_10153463182347051_1958714323_n.jpg
Vacker bild. Mkt loggor dock. Rulldoktornloggan är ju iof mäktig.

.

Rulle (Alien) plus förstärkningskit säljs för en 3000 buppaleros direkt från Klaes.
Klaes skriver: “-I förstärknings-kitet så byts även kullagrena ut emot outslitliga oljesinterbussningar. Som jag har tagit fram speciellt för hårda tag. Det går redan idag att anpassa den extra backspärren till de flesta rullmodeller och märken och inom kort finns anpassade kit till alla märken att tillgå.”
13140498_10153463182352051_754269478_n

Enbart ett förstärknings-kit bestående av en backspärr och oljesinterbussningar kommer att kosta cirka 500 bupp.

.

Till en början med denna release säljs enbart detta kit genom Rulldoktorn.se eller via Klaes Facebooksida! Värt ett besök tycker jag!

Rulldoktorn envisas med att hålla innehållet hemligt so far. Men det ska vara något i hästväg. Klaes säger, citat: “Denna rulle kör över alla på marknaden, gör kebab av dom.”
Sen skriver Klaes att han är riktigt nöjd att: “Inga hål eller åverkan på rullarna görs vid förstärkning”. Något som även jag tycker låter vettigt utan att vara doktor av något slag.
13150101_10153463182362051_1807557315_n

.

Jag håller tummarna för att detta kommer blir fett Klaes. Du ska få uppdatera mina lågprofilrullar framöver. Typ min Daiwa Lexa, RevoToro osv.

Har inte hört om något produktnamn mer än “förstärkningskit”, så jag röstar på KT-trim. Kebabtrim. Passar perfekt och alla fattar att det är kvalité och yttersta smak om man kör ett sånt kit. Kebabtrimmad by Rulldoktorn. Mäktigt!   😉
13149892_10153463182337051_1378429001_n.jpg
Tänk er, ytterligare en logga. KT-trim, i samma vitsåsvita färg.   🙂

.

Flitigt jobbat KebabKlaes, ska bli spännande att testa framöver!! Flitets lampa har lyst i uppfinnarboden.

Klaes själv skriver såhär på sin Facebooksida:
Hej,
nu är Rulldoktorn tillbaka med dunder å brak, idag släpper jag jag en Världsunik rulle. Jag har tagit erfarenhet och statistik och plockat ihop ett kit som klår alla rullar på marknaden. Tre stycken backspärrar, två mekaniska och ett envägslager så nu kan ni belasta rullen med era monster beten utan att den går sönder ! Jag har tagit fram speciella oljesinterbussningar som kommer tåla höga belastningar och inte tappar kastlängd detta kit sitter i Bios Alien 307 rullen så jag sticker ut hakan och säger detta är den värsta rullen på marknaden, det finns ingen liknade rulle med detta set-up. Jag har lagt ner över ett års arbete och samarbetat med Bios så nu är den äntligen klar så jag slänger iväg ett gäng rullar för kanonpriser 2999kr, då ingår även ett års fri service och den kommer endast kunnas köpas här eller på hemsidan innan butikerna får tillgång. Det kommer även släppas ett kit under sommaren till andra rullar som Abu Revo Toro & Daiwa Lexa och många andra rullar. Men först ut Alien 307 med en broms på hela 14kg!
Ni kommer kunna bogsera upp era beten kasta halv kilos beten utan rullen pajar frågor på de??… Maila klas@rulldoktorn.se eller tel 073-579 44 70

.

Allt gott!

//TPF

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: