Riktigt trevliga tafsar från herr Amundsen. 15/3-16

Herr Amundsen med tilltalsnamn Patrik tillverkar kalasfina tafsar i nylon.
Patte
Herr Patte i egen hög person.

.

Jag köpte mina första tafsar av Patrik för några år sedan, men på den tiden fiskade jag mer med hårda tafsar i olika metallmaterial. Idag har jag avverkat ett gäng med tafsar, ALDRIG har dock tafsen varit den felaktiga länken som gått sönder. Pattes tafsar är grymmers!

Tillverkade i 1,2mm Sufix Supreme monofilament med beteslås från Darts samt BFT Staylok. Knuten är Patriks affärshemlighet men den håller för allt den utsätts för.
image1.JPG
Prima nylon. Här var det primaaa nylon.

.

Historien enligt Patte:
“-Började knyta mina tafsar för tre år sedan, då med flourcarbon. Efter ett halvårs fiske började jag experimentera och jämföra fc med nylon i samma diameter och efter ett halvårs jämförelse och diverse tester lämnade jag fc helt bakom mig. Den faktiska tidsramen för det mest aktiva jämförandet ligger på ca tre månader, resterande tid blev det endast några mindre jämförelser mellan de båda materialen. Fc blev söndertrasat efter två gäddor och fick synliga skador bara av att gå emot sten och dylikt på botten medan nylonet höll gädda efter gädda. Ett plus i mina ögon är att nylonet är lite styvare och inte töjer sig lika mycket som fc i dessa grova diametrar”.
image2
Hemliga superknopar.

.
Sedan Patte började sälja tafsar har han knutit drygt 500 tafsar, utan ett enda klagomål. Priset är sjukt överkommliga 35:- per tafs. Kvalité och handgjort!

.

Är ni intresserade av att köpa, kontakta Patrik på Patteffl@gmail.com.

.

Så dagens tips: Låt Patte tafsa upp dig till kommande vår/sommar/höst-fiske, du kommer inte ångra dig! Levereras i vadderade kuvert från Posten. Grymt säger TPF!

.

Allt gott!

 

//TPF


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: