Nytt PB! Tommy “TN-Lures” Nielsen smackar på med 12,197kg och 119cm! 7/10-15

Fina Tommy “TN-Lures” Nielsen och hans gode vän Björn “Nettelbaits” Nettelbladt skulle bara ta en liten fiskafrånlandtur medans Tommys dotter var på gymnastikträning. Resultatet, 12pannors gädda som smackade på hans egna bete Abstain Swimmer.

Tycker Tommy beskriver det själv så jäuvfla bra, så här kan ni läsa ett saxat inlägg som Tommy skrivit!!
“-JAAA!! NYTT PB!!
Så jävla glad och helt tagen ikväll! @bjorn_nettel hörde av sig och frågade om vi skulle ta några kast ikväll. Efter lite överläggande med sambon kommer vi fram till att nån timmes landfiske skulle ju kunna gå när jag ändå ska köra iväg dottern till hennes gymnastikträning och fiska tills hon ska hämtas. Sagt o gjort. Jag lämnar av dottern på hennes träning och kör sen och hämtar upp Björn. Björn har en idé om var vi ska fiska och jag tycker det låter bra. Vi kör på det! På plats ligger vinden på och det känns kul, både att hänga med Björn men även med ett kort spontanpass. Jag har inga direkta förväntningar men vet att Björn har bra fiskehjärna och det kan mycket väl smälla på nån fisk runt 100cm. Vi fiskar en liten sträcka och det tar inte lång tid innan jag missar ett hugg. Fisken såg ok ut. Kanske 80-90cm. Tar några kast till åt samma håll. Ca tre meter ut från land ser jag ett enormt gäddgap öppna sig under ytan över min Abstain Swimmer.
6
Motoroil Abstain Swimmer, ta kontakt med TN-lures på FB och köp ditt eget ex!  😀

.

Sen blir det tungt. Gäddan gör några rusningar och jag skriker på Björn att plocka fram håven. När jag väl får in gäddan och Björn håvat ser vi att det är 10+. Båda skriker av glädje och det ryggdunkas och kramas. Gäddan är riktigt ryggbred men den ser inte särskilt lång ut i håven. Men när vi krokat loss och jag plockar upp fisken inser vi båda att denna är riktigt stor. Gäddan sträcker sig längre än min SG matta. Gäddan mätte 119cm och vågen visade 12197g”.
1
Mäktig fisk. Jag älskar dessa ansiktsuttryck där man ser “pure joy” i facet!  Stort!

.
5
En glad Tommy.

.
2
Bra längd på denna dam. Vackert exemplar!

.
3
Catch and Release när det är som bäst! 

. 4
Off she goes!  ❤

Fantastiskt bra skrivet Tommy. Tycker man fick en bra känsla, nästan som man var med på ert pass när man läser det! 

.

BOOOOOOOM!!! Stort grattis Tommy till ditt nya PB. Riktigt skoj med att hur det skedde. Jag menar, många hade av bekvämlighetsskäl skippat just detta pass. Landfiske, begränsad tid osv. Men inte ni, och nu fick du lön för mödan!!

Skoj!! Så gott folk, läs och lär. Ta till vara alla tillfällen till fiske som ni får! Ditt nya PB kan lura ett beteskast iväg!  😀

.

Allt gott!

//TPF


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: