Kärlek – Glädje – Respekt!™ Nominering 2. Claes Claesson aka Svartzonker. 21/1-15

Som sagt,

Folk som ger av sig själva för någon annan är folk som jag verkligen vill lyfta fram. Nominering 1 var en hund som skvätte vatten på fiskar som försök till att få dem att överleva. 🙂

Nominering 2 är av, en utav, eller varför inte, Sveriges främsta betesbyggare.

Claes Claessson är hans namn och han har ett känt ansikte som Svartzonker i sportfiskeSverige, produkter som säljer bra i Sveriges och utomlands butiker.

Claes drog igång 3 auktioner på internet, där han auktionerade ut tre kit med produkter från hans egen produktion för att hjälpa Majblomman.se
SZ auktion

.

Majblomman.se (Klicka på majblomman.se om du vill läsa mer) gör följande:
Vi ställer krav på våra politiker
Som hjälporganisation reagerar vi på brister i samhället och arbetar aktivt med att påverka politiker, först och främst genom att de måste följa de lagar som finns och tolka dem utifrån barnets bästa.

Barns behov kan inte vänta
Att påverka är ofta en långsam men samtidigt viktig process. Majblomman vill hjälpa så många barn som möjligt så snabbt som möjligt. Med Majblommans bidrag kan vi erbjuda hjälp för det enskilda barnet så att det till exempel kan få ett par glasögon så att de hänger med i undervisningen direkt, under tiden som politiker diskuterar hur de ska lösa problemet.

Forskning som förebygger och lindrar
Majblomman delar årligen ut forskningsbidrag till samhällsvetenskaplig, pedagogisk och medicinsk forskning om barn som syftar till att förebygga, bota och lindra sjukdom, funktionsnedsättning eller social situation.

.

Auktioner som började som vanliga auktioner där generösa människor budade just som de generösa personer de är. Det  budades mot kända storheter som Zlatan och Markoolio bland annat. Inte för de är mer värda som människor, mer för att de är kända ansikten som budade, vilket i sin tur drar till sig fler budgivare. Alla vill ju vinna över Zlatan såklart! Smart, kärleksfullt och för ett välgörande ändamål! Win-Win!

.

De tre auktionerna, plus 1000:- från Svartzonker Sweden drog in totalt osannolika 65000:-, MEN då skänkte även Zlatan Ibrahimovic samma summa som hans sista bud var de två auktioner han inte vann, totalt 45000:-. Det innebär att totalt samlades 110.000:- in!!

De tre vinnarna och personer med stora generösa hjärtan var:
Nr 1 Ropades hem av Bästa Patrik Eliasson och budet är 30000 kr
Nr 2 Ropades hem av Bästa Zlatan Ibrahimovic och budet är15000 kr
Nr 3 Ropades hem av Bästa Johan Sundin och budet är 19000 kr

.

En eloge till er alla tre och alla som budade (minus du som la fakebud, skämmes!)

.

Sen självklart, Claes, en av de största av eloger till dig, som tack vare ditt kända, fina ansikte, din vänskapsbank med bekanta men framförallt att du själv personligen är en varm, kärleksfull person som drar igång något liknande! Vackert!! ❤
StatySZ

.

Allt gott!

//TPF


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: