I´m goin to Rügen! 29/11-13

Tänkte börja detta inlägg med att nästintill citera en av världens kanske främsta grupper. (Om man är tondöv och inte har musiksmak that is.)

-“Hello Party People!
This Is Captain Klas Speaking
Welcome Aboard TPF Airways
After Buss Off Will Pump Up The Soundsystem
Cause We’re Going To Rügen!”

 

I början av veckan skrev Attitude Baits om att de hade några restplatser till Rügen nu den 4/12.

Ringde AB och frågade om jag kunde parkera min bil där bussen åker ifrån och om det fanns någon plats kvar. 2 ja till svar och jag frågade min chef om jag fick ledigt. 20 minuter senare hade jag tackat ja till årets andra Rügenresa och var faktiskt lite förvånad själv.

Tänkte mig att det är säkert någon annan skoj person som följer med. Jag brukar inte direkt hoppa på saker oplanerat så, och speciellt inte själv. Men gäddfiskeresa till Rügen, chanserna finns kanske att någon som följer med gillar att fiska och då speciellt efter gädda. Haha..

Väl inbokad så visar det sig att flera jag känner och flera jag vet vilka det är ska följa med. Riktigt skoj!  4 dagars fiske, och kvällshäng med gäddfiskande människor. Känns stabilt och känner mig lite som ett barn inför julafton.  🙂

Då är det hög tid för mig att svänga ihop lite tafsar, byta krok på vissa beten och knåpa ihop lite stingers till mina kära jigar som ska med.

Igår hände en “skoj” grej. Lär ju vara rätt kallt i Tyskland, så har köpt mig en flytoverall av en vän, och tänkte under gårdagskvällen att jag skulle åka till mitt förråd och hämta mina vinterskor.
Har ett rätt stort förråd på Shurgard med massor med lådor, under två timmar så letade jag igenom alla lådor, kassar och allt som kunde tänkas rymma mina kängor. Inte ett spår efter kängorna!

Åkte hem och surade, innanför min dörr har jag som en skohylla, kikade mot den. Tror ni inte kängjäklarna stog där! Sedan jag flyttade in i februari har de stått där, har antagligen sett dem flera gånger i veckan. Haha..!!  Ibland blir man så trött på sig själv.  🙂
Sorel kängor
Sorelkängan.

.

Efter jobbet idag ska jag roa mig med och gå och handla lite krok, Eagle Claw 2/0 och 3/0:or, eventuellt kanske ngn 4/0:a trillar in också. Sen blir det lite packning i helgen, vilka beten ska få äran att åka till Tyskland. Spänningen är olidlig.  😀

.

-“Whoah! We’re Going To Rügen
Whoah! Back To Tyskland
Whoah! We’re Going To Rügen
Whoah! We’re Gonna Have A Party
Whoah! In The Ostsee”.

.

Allt gott!

//TPF


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: