Dagens köp! Wolfcreek, The Wolf i abborrefärgen. 24/9-13

I fredags var jag hos tandläkaren för det sista besöket kring en rotfyllning. Jag hade slutat tidigare från jobbet, så som en fredagspresent och belöning till mig själv bestämde jag mig för att köpa ett bete som jag velat ha lääänge. The Wolf från Wolfcreek i färgen abborre. Jag visste den fanns på Lundgrens i Gamla Stan här i Sthlm. Så jag knatade dit.

Väl på plats hittade jag nämnt bete, men bara i shallowversionen som jag inte är lika förtjust i. Så blev ingen affär iaf, trist när jag väl bestämt mig. Men som den Traderajunkie jag är visst jag att det var en auktion med just ett sånt bete jag ville ha som löpte ut. Så jag la ett högt slutbud från min sida, i beskrivningen stod, “nyskick”, så jag litade på det och la 340:- i bud. Auktionen slutade på 280:-.

Dyrt kan endel tycka, men detta var ett bete som jag velat ha, då får det kosta mer. Sen är det handgjort, ligger bra mycket tid och kärlek bakom varje skapelse för alla betesbyggare, så det är snarare billigt.

Åkte igår efter jobbet och träffade MickeAceOfSpades som var säljaren, fick en trevlig pratstund med honom. Han hade precis satt igång med en polare att bygga beten, och gissa vilken guide de använde till o komma igång?
MIN!!  Kändes skoj!   ( https://thepikefather.wordpress.com/2013/01/05/thepikefathers-basicguide-for-att-bygga-egna-beten-torkvinda-beteshallare-och-betesvilostall-51-13/ )

En trevlig pratstund senare och jag satt i min bil påväg hem. Betesfamiljen med pappa BigBadWolf i spetsen stod och hälsade TheWolf välkommen när vi kom hem. Blev lite kramar abborrarna emellan, och jag känner att nu vill jag bara ut och fiska och pröva mitt senaste betesförvärv.

bild1
TheWolf innan han får träffa betesfamiljen.

.

bild3
S
å fort vi öppnade dörren flög BigBadWolf fram och ropade “-Miiiin sooooooon!!!!!”

.

Fantastisk färgsättning om ni frågar mig, en av de finaste som skapats.

Nu är jag nöjd.

.

Allt gott!

//TPF


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: