Efterjobbet utflykt till SöderSportfiske, Svartzonkers nya spön.

Baggen messade idag och undrade om jag skulle med till SöderSportfiske efter jobbet. Jag och Baggen gör som bekant lite sportfiskebutiks/fikautflykter lite då och då.

Jag var inte i behov av något speciellt men alltid skoj att träffa mr Baggster, och klämma och känna lite. Alltså inte på Baggen utan på fiskegrejjer.

Baggen var på plats redan när jag kom till Hornstull och Sportfiskebutiken, och som alltid stog herr Bagge och samtalade med någon, han är nämligen en väldigt social person. Denna någon var Adam Orre, personal i ovan nämnd butik. Baggen hade panik och ångest inför fisket han står inför i helgen. Kände att han behövde något nytt för att få stor fisk. Adam och hans kollega gjorde allt för att hjälpa Baggen, men inget hjälpte. Det slutar med att Baggen köper två mäktiga LunkerBaitjiggar modell större, päronsänken, en handduk, och säkert något mer. Hehe,, bara att lyssna på Baggen gör mig glad, han artikulerar högt och vilt, viftar med armarna och man får känslan av lyssna på en italienare snarare än polack. 😀

Jag fick även jag lite päronsänken, och det var jag på jakt efter. Blev även lite tyngre (25grams) jiggskallar som jag haft slut på.

Klarade mig tack och lov från att shoppa loss, fanns några saker jag var nääära att köpa, Shaker shad 20 cm från Lunker City. Sen endel andra gummibeten, samt som alltid träjerkbeten av den handgjorda sorten.
20121017-222622.jpgHandgjort och gummi. (endel handmålade plastbeten också.)

20121017-222629.jpgSån här vill jag ha. Så fina!   🙂

Adam försökte “lura på” Baggen BB-tail21:an, fel person, det var mig han skulle vänt sig till, för jag var ruggigt nära att slå till, färgen Fegisen eller PearlOlive är heeeta!

Hann även att klämma lite på Svartzonkers nya spön, eller iaf 2 av 3 spön. Det ena var en spinngäddpåk, och det andra ett lättare spinnspö. Skulle vara glatt att testa gäddpåken! Hade kommit in idag till Söders. Glatt!
20121017-222507.jpg
Ser hett ut! Jag gillar vad jag ser!

20121017-222600.jpg
8,6″, 40-140gram.

20121017-222616.jpg
Det lätta spinnspöt på 8-35gram. Detta kommer inte jag personligen att skaffa iaf. Men kul att se det.

20121017-222605.jpg
Signature.

20121017-222610.jpg
1589:-

Vid stängning betalade vi vår “fynd” och började snacka om kommande fika, Adam var inte sen att bjuda in sig. Helt rätt Adam! 😀

Det blev ett italiensk lunchställe på andra sidan gatan, 3kaffe och 2neg…chokladbollar. Kaggen är inne i deffperiod typ och skippade chokladbollen. 😀 Därefter blev det tuben hemåt, jag och Adam bor åt samma norrortshåll och gjorde sällskap.

Snackade lite fiske och annat skoj. Trevligt att råkas herr Orre. Känns som om det fler gånger!

En trevlig avslutning på en annars rätt medioker onsdag.


8 responses to “Efterjobbet utflykt till SöderSportfiske, Svartzonkers nya spön.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: