Fiskesnack förbrödrar. En lyckad fiskedag!

Idag hade jag bestämt träff med KaggeBagge från Fiskesnack. Vi skulle setts häromveckan i min “hemsjö”, men då fick han ändrade planer på hemmaplan, så vi sköt på det.

Häromdagen fick jag PM, och en inbjudan till hans hemnejder i närheten av Drevviken. Trevligt!

06:03 drog alarmet igång hemma hos ThePikeFather. Kaffekokaren var laddad sedan igår, så jag var väl förberedd. 1L fresh colombian kaffe, rätt ner i termosen. Sen packades det ner chokladkaka alá helnöt, Ballerinakakor (som vi visserligen inte åt av).

Fyllde på bilen med 3,5ton beten, håv, räddningsväst, spön, och lite annat smått och gott. Sen begav jag mig av på en liten tur genom Stockholm. Jag ska ärligt säga att jag var aningens nervös, tog körkort i februari. Men jag körde baske mig som en drillad taxichafför. Inte en miss och kom direkt till Baggens högborg. Packade in honom i bilen och drog ner till båten. Sen blev det, the BaggeTour på Drevviken. Baggen hade friserat ihop små finfina frallor med det stekta ägget, den lilla skinkan och en liten vällagrad skiva ost. Mycket gott när hungern föll på under dagen.

Mr Bagge har god smak för beten, de drag han har skulle jag kunna köpt själv. Det säger endel. 🙂

20120429-225245.jpg
Man vet att man kommer få en bra dag när ens beten har gått i samma klass. 🙂

Drevviken för mig blev en jäkla flopp, ett JÄVLA hugg på BlueFoxBuzzer, som inte alls ville komma upp och hälsa på i båten.
Jäklarns vad fint det var dock runt och kring Drevviken, såg dryga 30-talet övergivna båtar. De flesta båtarna verkade ha legat dränkta under en längre tid, endel hade till och med börjat bli ett med vattnet och vass. 🙂

20120429-225253.jpg
En av de mest välbehållna båtarna vi såg. (Säkert någon båt som körts i någon Drive by, man vet ju hur det är i Drevvikenhoods). Detta är även orsaken till uppkomsten av namnet Drevviken, båtar överallt på driv. Det är var jag tror iaf.


Missade att få med precis innan jag började spela in. Kagge, – Den e något stort, det e något stort, det e bra size på den här!
Hehe, resten finns på film. Fantastisk skoj, Kaggen byggde upp värsta stämningen, och upp kommer en liten bättre snipa. Fantastiskt skoj!
Filmen beskriver även hur trevligt och lättsamt vi hade hela dagen.

20120429-225259.jpg
Baggen visar stolt upp sin stoooora gädda. 🙂

20120429-225304.jpg
Bra storlek. Det var enbart smått som kom upp idag. Men fisk är fisk.
(Här vill jag även tydliggöra att det är mitt huvuds skugga som syns på Baggens byxa, inget annat. Baggen höll tätt hela dagen).    🙂

20120429-225318.jpg
Måste även lägga upp denna, påminner och lägenhetskomplex på typ Teneriffa, Mallorca motsvarande. Oväntat längs Drevviken kanske?

20120429-225312.jpg
Utsikt.

Vid 7snåret började vi runda av. Rätt möra efter att ha nött en hel dag.

Idag blev jag besegrad, jag nollade. KaggeBagge drog tillslut 5. Alla dragna på Kopyto 6″s i färgerna gul/svart/röd?! Tacksamt med Stingerkrok, tror 3 av 5 enbart satt med den. Så det blir nästa inköp för mig, fler relaxjiggar. 🙂
Tack snälla KaggeBagge, du är en godhjärtat, skojfrisk, enkel, trevlig och vänlig person!

Även skönt att jag fick träffa din KaggeBagga också, så hon känner sig trygg när vi ska ut nästa gång. 🙂

ThePikeFather – KaggeBagge
0-1


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: