Öregrund Dag3

Sista dagen och det regnade såklart. Jag och de andra har tröttnat en smula på regn. Fisket går segt, Stefan hade två hugg av gädda men ingen som ville upp. Min båt körde till 12 och sen hem för o städa och den andra båten tog och betade av ytterligare en vass. Vilket gav resultat, en romstinn gädda upp.
Kroppen är trött efter tre dagars fiske även om huvudet vill fiske mer så var det rätt skönt att komma hem till dusch och soffan. 🙂
En riktigt lyckad helg! Träffat två nya bekantskaper och återsett två kompisar sedan högstadiet. Mycket trevliga människor, kändes som man fortsatte prata från där man slutade för 15år sedan. Grymt!

Vad som skulle bli gäddfiskeräcern blev ingen direkt hit. Svårtfiskat men skoj!

Buster L, med en 40hk Yamaha 4-takt. Sinnes vad lite motorn låter, och går bra. Men verkade dra bra mycket soppa dock.
Båten gick bra, men om det blir en L för mig blir det en med enbart en pulpet. (Buster Lx Pro)

Med mittpulpet. Finns äldre modeller också med mittpulpet, är väl kanske mer än sådan man får rikta in sig på prismässigt.

Resans sista gädda.

 

 


3 responses to “Öregrund Dag3

  • Anders

    Öregrunds vatten kan vara svårfiskat, inom bara några sjömil finns alla typer av vatten, från grunda fladar till bråd-djup, många skär grynnor och sund, Det strömmar en hel del vilket många inte tänker på att ta i beaktning, Men jag tror vädret va er värsta motståndare denna helg.

  • reitmond

    Du har nog rätt Anders. Det märkte man verkligen, glatt fiske, det fanns verkligen allt. Stora temperatursskillnader på kort avstånd. Glatt!

  • Anders

    Högtryck i norr å lågt i söder gör att det strömmar enorma mängder kallt vatten genom Öregrunds skärgård, är ju som smalast här mellan sverige å åland, Detta kan göra vattnet svinkallt på sina ställen även när det är varmt i vikarna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: